Projekt

Projekt: Rejseblog JustBrowsing.dk

Rejsebloggen JustBrowsing.dk har eksisteret siden 2015, hvor denne blev stiftet for at hjælpe folk til bedre rejseoplevelser i Asien såvel som, at fremvise hverdagsbilleder fra livet som iværksætter og digital nomade. Siden introduktionen i 2015, er der ugentlig blevet skrevet indlæg, taget billeder og optaget videoer til JustBrowsing.dk

1-justbrowsing-dk
JustBrowsing.dk har haft sammen designmæssige stil siden introduktionen i 2015, og der er tale om et custom design baseret på et eksisterende WordPress tema.

JustBrowsing.dk er blevet nævnt i flere trykte medier såvel som online, hvor bloggere og online aviser har fundet interesse for JustBrowsing.dk. Det er særligt livsstilen som digital nomade, som har fanget interesse hos disse medier.

Vigtige tal

Månedligtrafik (2016): 3.600 (-/+) besøgende pr. måned
Facebook: 700+ følgere
Instagram: 400+ følgere

2-justbrowsing-dk

Det grafiske arbejde bagved JustBrowsing.dk er stort, da der bruges meget tid på at produktionen af billeder og video, og det efterfølgende arbejde med redigering. Alle videoer og billeder på bloggen, har således gennemgået en længere redigeringsproces før de rammer bloggen og dennes sociale profiler.