Projekt

Projekt: Boligblog Vinterfryd.dk

Boligbloggen Vinterfryd.dk har eksisteret siden 2012, hvor den blev stiftet med formålet at skrive dybdegående blogindlæg omkring primært boligindretning. Bloggen er blevet vedligeholdt siden 2012, med jævnlige indlæg på ugebasis, samt diverse løbende optimeringsrunder på baggrund af vision, design, seo etc.

1-vinterfryd-dk
Vinterfryd.dk har siden 2012 haft en række forskellige designs, hvor det minimalistiske dog er gået igen. Filosofien har altid været, at sætte indhold såvel som billederne i fokus på Vinterfryd.dk.

Boligbloggen har været fremvist i en række trykt magasiner såvel som diverse hjemmesider og blogs. Samarbejde med producenter, virksomhedsbesøg, arrangementer samt fotoshoots har været en fast del af arbejdet med Vinterfryd.dk.

Vigtige tal

Livstidstrafik: 307.370 besøgende/ 656.791 sidevisninger
Månedligtrafik (2016): 13.000 besøgende / 24.500 sidevisninger
Facebook: 2.600+ følgere
Instagram: 2.000+ følgere

2-vinterfryd-dk

Min passion for boligindretning, designmøbler og fotografering bliver forenet på Vinterfryd.dk – både i mine ugentlige blogindlæg, men ligeså i min fokusindlæg. Disse fokusindlæg omfatter både boligreporter, under emnet ”hjemme hos…”, og mine gør-det-selv indlæg, under emnet ”DIY projekter”.

Tags : ,